Linneas Jul

Julklappstema: Vampyrer

Hej på er!
 
Jag tänkte börja ha lite olika julklappsteman här på bloggen (fick idén från en annan blogg som jag tyvärr glömt namnet på). Alltså jag väljer ett tema och sedan hittar julklappar kring det. Har ni någon idé på ett tema så får ni gärna säga till! :D
 
Även om det är lite tidigt så tänkte jag börja redan nu och eftersom att Vampyrer är ett otroligt populärt tema nu för tiden så tänkte jag börja med det! :D Enjoy!
 
Böcker
 
 
Filmer
 
 
 
Tv-Serier
 
 
Kläder
 
 
 
Saker
 
 
 

Lussekatter och jultidningar

Hej allihop!
 
Nu är det verkligen höst här i Dalarna. Löven har fått en underbar gul-röd-orange färg och dagarna är inte längre lika varma. Det har även hunnit bli frost på sina ställen. Underbart tycker jag som älskar hösten! Älskar att man kan ta på sig lite tjockare tröjor, halsdukar och vantar, men fortfarande kunna ha tunnare jackor! :)
 
Häromdagen bakade jag och min mamma lussekatter. Nu tror ni väl att vi har blivit galna! ;) Men enligt mig så ska man göra det man blir glad av, och vi blir glada av allt som hör julen till. Så varför ska man då skjuta upp allt till December när man kan njuta hela året? Aja, jag kan själv tycka att det är lite tidigt, men ändå! ;) Gott var det i alla fall igår när jag, mamma, min sambo och farmor plockade lingon och gjorde rårörda lingon samtidigt som vi åt mumsiga lussekatter!
 
Har även lånat hem tre jultidningar från min mosters granne! Så nu har jag beställt en hel hög med julklappar! Det är så mysigt att bläddra i jultidningar även om mycket är "vanliga" saker. I alla fall så har jag fått ihop hela 10 julklappar från jultidningarna! Så nu har jag lite mindre att köpa! :)
 
Föresten så har jag börjat spana och småköpa lite julklappar. Det blir ju inte lika dyrt i December om man börjar i tid!  Så jag planerar att köpa lite julklappar då och då fram till julafton! :)
 
Jag tror inte att någon har missat att Blossas årsglögg ska få smaken "Ingefära och Yuzu". Men tror ni att den är god? :) Ni som kanske rentav redan har smakat den, vad tyckte ni? :)
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!