Linneas Jul

Första julklapparna köpta

 
Ja, nu tror ni väl att jag har blivit galen, men jag har faktiskt köpt två julklappar redan!
 
Jag köpte dem när vi var på semester i Värmland så det är orsaken att jag köpte dem så tidigt. :) Julklapparna blev till min bror och till hans flickvän.
 
Har ni börjat fundera på julklappar? Eller har ni redan hunnit köpa någon? :)
 

Sneak peak på årets julkalender

Hittade lite bilder från årets julkalender här, så jag tänkte dela med mig av några :)
 
 
 
 
Vad tycker ni? Ser den spännande ut? :) Jag tycker i alla fall att det är riktigt roligt att Sean och Staffan är med, annars hade det inte varit samma sak!

4 månader kvar

Hej på er allihop!
 
Idag är det fyra månader (123 dagar) kvar till julafton!
 
Har någon av er börjat längta lite? :)
 

Önskelista

 
Hej på er alla! :)
 
Jag har redan kommit på vad jag önskar mig i julklapp och present (fyller år i november). x) Lite tidigt kan tyckas, men så vet åtminstonde alla vad jag vill ha. ;)
 
 
 
Jag önskar mig The hunger games på Bluray och även säsong 3 av the Vampire Diaries. ;)
 
 
 
Jag önskar mig en egen dator. Inget avancerat men det ska gå att spela dataspel på (läs Sims och Age of empire). Jag önskar mig även en "skärm" till en samsung galaxy S2. Jag ska nämligen få min sambos nya och oanvända mobil, men det är en spricka i skärmen (glaset) så därför vill jag ha en ny skärm. Inte en helt ny telefon alltså ;)
 
 
 
 
Och dessutom önskar jag mig Hemnes bokhylla från Ikea. Mina böcker får nämligen inte plats, så jag är i STORT behov av en bokhylla. Jag önskar mig även andra Harry Potter boken (Harry potter och hemligheternas kammare).
 
Haha. Detta är nog den dyraste önskelistan jag någonsin haft. Men datorn är inte så jätte viktig, för jag kan alltid låna sambons. ;) Och det andra går på ca 2500 samanlagt. Om jag skulle få lov att begränsa mig ännu mer, så vill jag hellst ha bokhyllan och skärmen till telefonen. ;)
 
Så, mamma o pappa o sambon o brorsan och alla andra där ute ;) Nu vet ni vad jag önskar mig. :D
 
 

8e Augusti

Hej på er allihop! :)
 
Augusti har just börjat och hur spenderar jag denna dag? Jo, jag har slagit på en julfilm! Egentligen brukar jag vänta till september - Oktober någon gång, men jag kände helt enkelt för en julfilm idag! ;-) Även om det är lite emot mina principer. Men jag är nämligen sjuk idag, har råkat få öroninflammation. Är på bättringsvägen nu, febern och huvudvärken har försvunnit i alla fall. Men jag har fortfarande ont i halsen, örat och hostar heeela tiden. :/ Så jag tyckte att jag förtjänar en bra julfilm ;)
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!